fbpx

Ennakkotilaus 27.6.-8.7.

by 22 kesä, 2018

Pohjoismaisiin tarpeisiin suunniteltu kelluva paljutarjotin Tubtender yhdistää paljun ja ihmiset.

Kuulostaa korulauseelta, mutta jaetaanpa tämä osiin:

  • Kelluva paljutarjotin: Nomen est omen, mutta ei kuitenkaan rajoita tätä ainoastaan paljuihin. Pelastusrenkaan muotoon suunniteltu kelluva tarjotin paljuihin, ämpäreihin, altaisiin ja vaikkapa mökkilaiturin nokkaan. Eipä se myöskään pahaksi pistä, vaikka tarjottimen nostaa maalle, sillä liikuttelu on helppoa fiksujen käsikahvojen avulla.
  • Pohjoismaisiin tarpeisiin: Materiaalivalinnat (EPP, alumiinikomposiitti, 3M VHB) ovat tehty muuttuviin sääoloihin. Joskus pakastaa, joskus on hellettä (harvinaisempaa). Joskus tulee vettä ja joskus lunta. Käsittely voi olla rajua tai hellää. Ei väliä.
  • Yhdistää ihmiset ja paljut: Kädet vapaaksi ja rengas lillumaan keskelle. Ei kääntyilyjä paljun reunoille, kyynärpäällä tiputettuja juomia tai kippisasennossa kököttämistä. Rengas on lisäksi sopivan korkuinen eikä peitä näköyhteyttä kanssakylpijöihin.

Mikä Tubtenderissä on erikoista?

KOTIMAINEN

Tubtender on pitkän suunnittelun ja muotoilun tulos. Parasta tässä on se, että kaikki osat on Suomessa suunniteltu ja valmistettu. Rengas ja pakkaus tulevat Tampereen kupeesta, levyt ja sivuteipit Mikkelistä. Tästä tunnuksena myös Suomalaisen Työn Liiton merkit: Avainlippu ja Design From Finland.

DESIGN JA KÄYTÄNNÖLLISYYS

Tubtender on käytännöllisyyden ja designin fuusio. Tubtender on muotoiltu siten, että se eristää tarjoiluja lämpimästä paljuvedestä, kestää hieman kovempaakin käsittelyä ja korkeus säädetty kenttätestien avulla millilleen oikeaksi. Bonuksena imukuppimainen muoto ja käsikahvat, jolloin liikuteltavuus ja vakaus ovat ensiluokkaa. Designia unohtamatta – yksinkertainen, lähestyttävä ja tyylikäs.

MUUNNELTAVA

Tarjotinosa on valmistettu alumiinikomposiittilevystä, joka on kevyt, kestävä ja värivaihtoehtojen osalta rajaton. Tarjotinosia pystyy vaihtamaan näppärästi 3M:n tarranauhojen avulla, jolloin myös puhtaanapito on helppoa. Sisäpiiritietona korkeiden lasien käyttäjille: kuohuviineille suunniteltu tarjotinosa on tulossa lähiaikoina 😉

Sinun vuorosi

Avaamme Tubtenderin rajatun ennakkotilauskierroksen 27.6.2018 klo 12. Rajattua tästä tekee se, että renkaita on yhteensä 100 kappaletta ja hinta vähintäänkin houkutteleva – rumpujen pärinää – 49 € / kpl + toimitus 6,7 €. Normaalihinta ennakkotilauksen jälkeen tulee olemaan 69 €.

Kannattaa toimia nopsaan, sillä ennakkotilaus on voimassa 8.7.2018 tai niin kauan kuin Tubtendereitä riittää. Tilauksia ja sisäpiirin varailuja on tullut melko mukavasti eli mietintämyssyä ei kannata laittaa liian syvälle päähän, jos haluat mukaan tähän tarjoukseen.

Toimitukset alkavat 10.7. eteenpäin, mikäli kaikki palikat osuu kohdalleen ja tuotannossa ei tule sen suurempia ongelmia. Pidätämme kuitenkin oikeudet muutoksiin, mikäli pelikaani lentää turbiiniin. Toivottavasti ymmärrät 🙂

Oletko valmis? Merkkaa keskiviikko 27.6. klo 12 kalenteriisi ja suunnista tällöin https://tubtender.com.

 

Sharing is caring <3

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

TUBTENDER

Suomalainen kelluva juomateline Tubtender paljuihin ja porealtaisiin.

Tubtender Oy (1013619-8)

Avainlippu ja Design From Finland - Kelluva juomateline Tubtender

OTA YHTEYTTÄ

Voit olla meihin yhteyksissä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse [email protected]

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot
Kokoonpano & käyttöohjeet