fbpx

Kelluva juomateline kuohuviinilaseille saatavilla – vauhti kiihtyy

by 10 elo, 2018

Tubtenderin kysyntä ennakkotilausvaiheessa oli niin suuri, että uudet haasteet pullahtivat pintaan. Nämä ovat nyt ratkaistu ja on aika kiihdyttää seuraavaan vaiheeseen.

Ennakkovaiheen Tubtenderista kerätty palaute ja kokemus nosti muutamia asioita esiin, joita olemme ratkoneet urakalla viimeisten viikkojen aikana. Tätä blogia kirjoittaessa voin vain huokaista helpotuksesta – päätökset ovat jo näin lyhyellä ajanjaksolla jo tuottaneet tulosta.

Kelluva juomateline kuohuviinilaseille ja tölkeille - Tubtender

Kelluva juomateline kuohuviinilaseille

  • Kuohuviinilaseille tarkoitettu tarjotinosa otettiin osaksi normaalivalikoimaa. Kysyntä oli sen verran kova, että turhaa tätä oli enää pimittää. Pystyssä pysyy siis maksimissaan tölkkireiän levyinen jalka ja 12 mm leveä kaulaosa.
  • Optimoimme tuotantoa siten, että jätimme sivuteipit normaalista versiosta pois. Yhden renkaan teippaukseen menee aikaa noin 10 min per rengas, minkä takia tämä tarjotaan jatkossa vain isommissa tilauserissä.
  • Tarjotinosien kiinnitysmekanismia vahvistimme entisestään, minkä johdosta tarranauhat pysyvät entistä tiukemmin renkaassa kiinni.
  • Valkoinen rengas poistettiin normaalitarjonnasta sen herkän likaantumisen takia. Toki tämän saa helposti putsattua, mutta käytön osalta haluamme tarjota helppoutta ja huolettomuutta käyttäjillemme.
  • Uudistimme verkkosivut – käy kurkkaamassa https://tubtender.com

Tulevaisuus – mitä seuraavaksi?

Tulemme tuomaan tarjontaamme lähiaikoina uusia tarjotinosien värivaihtoehtoja ja helpottavia lisävarusteita.

Yksi tärkeimmistä lisävarusteista on poijutukseen liittyvä kiinnitysnauha. Tämän avulla tarjottimen saa sidottua esim. paljun pohjaventtiiliin (Kiramin paljut) tai sivusäleikköön. Tarjotin pysyy paikallaan ja korkeus mukautuu kylpijämäärän mukaan. Voimme muutamien kenttätestien osalta suositella tätä erittäin lämpimästi!

Haussa on myös säilytykseen liittyvä pussukka. Olemme pari versiota jo testanneet, mutta vielä se täydellinen ei ole löytänyt käsiimme. Tuleeko sinulla jotain ideaa? Ota yhteyttä [email protected]

Kaikki lisävarusteet ja tarjotinosat tuomme verkkokauppaamme myös yksittäiskappaleina ostettavaksi. 🙂

Verkkokaupan toimitus nopeutuu

Tulemme muuttamaan viikosta 33 verkkokauppamme toimituksia siten, että toimitukset tehdään jatkossa aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tilaukset, jotka saapuvat edellisen vuorokauden puolella kerkeävät jatkossa seuraavan päivän toimitukseen – Suomen sisällä toimitusaika on 1-3 päivää.

Tarkastelemme tällä hetkellä myös varastointi- ja lähetyspalvelun optimointia. Mikäli pääsemme hyvään sopimukseen, niin tulemme laajentamaan toimitukset 3. osapuolen vastuulle. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitukset tulevat mahdollisesti lähtemään jo tilauspäivänä.

Elokuun tarjous

Tarjoamme Tubtenderin valitsemallasi tarjotinosalla elokuun ajan hintaan 59 € + toimitus 6,70 € (normaalihinta 69 € + toimitus) ja kahdella tarjotinosalla 69 € (normaalihinta 79 € + toimitus). Sinä päätät. Kelluva juomateline kuohuviinilaseille, tölkeille vai molemmat?

Tutustu tarkemmin uudistettuun Tubtenderiin tai siirry suoraan tilaamaan.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä edellinen erä meni hetkessä. Mikä parasta, nyt ei tarvitse Tubtenderia sen suuremmin odotella – toimitukset joka maanantai ja keskiviikko.

Tarjous on voimassa elokuun loppuun saakka.

 

Sharing is caring <3
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

TUBTENDER

Suomalainen kelluva juomateline Tubtender paljuihin ja porealtaisiin.

Tubtender Oy (1013619-8)

Avainlippu ja Design From Finland - Kelluva juomateline Tubtender

OTA YHTEYTTÄ

Voit olla meihin yhteyksissä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse [email protected]

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot
Kokoonpano & käyttöohjeet